הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
1/2 חבילה חמאה או 1/4 חבילה מחמאה
1 קילו כרוב אדום, פרוס דק (כ -12 כוסות)
6 כפות סוכר דמררה (חצי חום)
קמצוץ מלח
2/3 כוס חומץ בלסמי
תוספות אפשריות
1/4 כוס צימוקים
1/2 כוס אגוזי מלך שבורים וקלויים
1 כפית קינמון
אופן ההכנה
1.ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
2.מוסיפים את הכרוב ומטגנים עד שעלי הכרוב הופכים לרכים ושקופים, כ -5 דקות.
3.מוסיפים סוכר, מלח, וחומץבלסמי.
4.מנמיכים את האש לבינוני נמוך מכסים את הסיר, ומבשלים , תוך ערבוב לעתים קרובות,
בערך 30 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. קינמון או בצימוקים או אגוזים שטוגנו מעט בשמן
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון