חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוב אדום מאודה ברוטב חמוץ מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרוב אדום מאודה ברוטב חמוץ מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
1/2 חבילה חמאה או 1/4 חבילה מחמאה
1 קילו כרוב אדום, פרוס דק (כ -12 כוסות)
6 כפות סוכר דמררה (חצי חום)
קמצוץ מלח
2/3 כוס חומץ בלסמי
תוספות אפשריות
1/4 כוס צימוקים
1/2 כוס אגוזי מלך שבורים וקלויים
1 כפית קינמון
אופן ההכנה
1.ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
2.מוסיפים את הכרוב ומטגנים עד שעלי הכרוב הופכים לרכים ושקופים, כ -5 דקות.
3.מוסיפים סוכר, מלח, וחומץבלסמי.
4.מנמיכים את האש לבינוני נמוך מכסים את הסיר, ומבשלים , תוך ערבוב לעתים קרובות,
בערך 30 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. קינמון או בצימוקים או אגוזים שטוגנו מעט בשמן
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון