הוראות הכנה
מרכיבים
שמן לטיגון
בצל גדול
כרוב אדום פרוס לרצועות דקות
רבע כוס מיץ לימון
2 תפוחי עץ קלופים וחתןכים לקוביות קטנות
2 כפות סוכר
2 כפות דבש
כוס מים
שן שום כתוש
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
50 גרם צימוקים
200 גרם ערמונים קלופים מבושלים במים כ25 דקות
כף חומץ בלסמי
אופן ההכנה
מחממים בסיר גדול שמן ומטגנים קלות את הבצל מוצאים את הבצל מוסיפים מעט שמן
מוסיפים את הכרוב ומאדים ל5 דקות
מוסיפים את מיץ הלימון , התפוח , הסוכר, חומץ בלסמי ,המים והשום והתבלינים
מבאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כ 20 דקות
מוסיפים את הערמונים הדבש והצימוקים ומבשלים כ20 דקות נוספות
להגיש חם
בתאבון
מגיש:
מקור: טיים מגזין
שתף את המתכון