הוראות הכנה
מרכיבים
כרוב כבוש
חומרים לצנצנת של 5 ליטר:
3 כרובים צעירים, ללא עלים חיצוניים, חתוכים לרבעים
3-2 גבעולי סלרי חתוכים למקטעים של 4-3 ס"מ
3-2 גזרים חתוכים לרצועות
2 פלפלי שאטה
מעט פלפל אנגלי
2 כפות מלח
1 כף חומץ הדרים
1/4 כוס שמן רגיל
אופן ההכנה
אופן הכנה
1בצנצנת זכוכית שניתן לאטום מסדרים את חלקי הכרוב וביניהם מסדרים
סלרי,גזר ותבלינים. 2
2מכינים תמיסת מלח לפי יחס של 1 כפית מלח לכוס מים
רותחים
3יוצקים את התמיסה מעל הכרוב. סוגרים את הצנצנת ושומרים כשבוע, עד
לדרגת ההחמצה הרצויה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון