הוראות הכנה
מרכיבים
2 ראש כרוב בינוני.להוציא את הגזע בעזרת סכין.
לעטוף בניילון ולכניס למקפיא.
למס' ימים. להוציא ולהפשיר על השיש.
לפתוח לעלים בודדים
המילוי:
600 גרם בשר טחון.
2 כוסות אורז. להשרות 1/2 שעה. ולשטוף.
2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות..
2 עגבניות קצוצות דק . אני מקלפת את העגבניות.
4 בצלים קצוצים דק.
3 כפיות מלח.
2 כפות סוכר.
הרבה פלפל שחור גרוס.
אופציה חופן נענע יבשה
אופן ההכנה
לחמם מחבת עם שמן.
1. לטגן עד שקיפות את הבצלים. להוסיף את האורז.לטגן קלות, לאחר מכן להוסיף את העגבניות הטריות ואת הרסק העגבניות. ולבשל כ 4 דקות לכבות את האש.
2.להוסיף את הבשר לא לטגן...... חשוב שהבשר ישמור על העסיסיות לצנן ולמלא.
הרוטב:
2 קופסאות רסק עגבניות.1 כף מרק עוף.סוכר לפי הטעם ( בערך 3 כפות סוכר ).
מלח פלפל שחור,ומים עד גובה הכרוב.חשוב לבשל בסיר רחב
3.לבשל על להבה בנונית בערך 3/4 שעה רצוי להניח מעל צלחת הפוכה
4.להכניס לתנור שחומם ל 110 מעלות לעוד 1/2 שעה לערך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון