חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוב ממולא בנוסח פולני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרוב ממולא בנוסח פולני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 ראש כרוב בינוני.להוציא את הגזע בעזרת סכין.
לעטוף בניילון ולכניס למקפיא.
למס' ימים. להוציא ולהפשיר על השיש.
לפתוח לעלים בודדים
המילוי:
600 גרם בשר טחון.
2 כוסות אורז. להשרות 1/2 שעה. ולשטוף.
2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות..
2 עגבניות קצוצות דק . אני מקלפת את העגבניות.
4 בצלים קצוצים דק.
3 כפיות מלח.
2 כפות סוכר.
הרבה פלפל שחור גרוס.
אופציה חופן נענע יבשה
אופן ההכנה
לחמם מחבת עם שמן.
1. לטגן עד שקיפות את הבצלים. להוסיף את האורז.לטגן קלות, לאחר מכן להוסיף את העגבניות הטריות ואת הרסק העגבניות. ולבשל כ 4 דקות לכבות את האש.
2.להוסיף את הבשר לא לטגן...... חשוב שהבשר ישמור על העסיסיות לצנן ולמלא.
הרוטב:
2 קופסאות רסק עגבניות.1 כף מרק עוף.סוכר לפי הטעם ( בערך 3 כפות סוכר ).
מלח פלפל שחור,ומים עד גובה הכרוב.חשוב לבשל בסיר רחב
3.לבשל על להבה בנונית בערך 3/4 שעה רצוי להניח מעל צלחת הפוכה
4.להכניס לתנור שחומם ל 110 מעלות לעוד 1/2 שעה לערך.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון