חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוכיות ממולאות בטעם כבד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מצאתי את ספר המתכונים של אימי עליה השלום - וזהו אחד המתכונים החביב עלי
כרוכיות ממולאות בטעם כבד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מצאתי את ספר המתכונים של אימי עליה השלום - וזהו אחד המתכונים החביב עלי
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס מי סודה
1 כוס שמן
1 ביצה
1 כפית שמרים
1/2 כפית סוכר
מעט מלח
קמח לפי הצורך (4-5 כוסות בערך)
מלית:
כ-1/2 ק"ג לבבות עוף
1 בצל
1ביצה קשה
1קופסא ממרח כבד
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
ללוש בצק מן החומרים עד שיהיה נוח לרידוד. להשהות עד שמכינים את המילית.
לטגן את הבצל עם הלבבות עד שישחים, לטחון אותם יחד עם הביצה. להוסיף לתערובת את ממרח הכבד ולטבל במלח ופלפל.
לרדד את הבצק לעלה ולקרוץ עיגולים. להניח במרכז כל עיגול מעט מהמילית ולסגור.
לאפות בתבנית משומנת היטב כ-40 דקות
ל ב ר י א ו ת!!
מגיש: hani_1
מקור:
שתף את המתכון