הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס מי סודה
1 כוס שמן
1 ביצה
1 כפית שמרים
1/2 כפית סוכר
מעט מלח
קמח לפי הצורך (4-5 כוסות בערך)
מלית:
כ-1/2 ק"ג לבבות עוף
1 בצל
1ביצה קשה
1קופסא ממרח כבד
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
ללוש בצק מן החומרים עד שיהיה נוח לרידוד. להשהות עד שמכינים את המילית.
לטגן את הבצל עם הלבבות עד שישחים, לטחון אותם יחד עם הביצה. להוסיף לתערובת את ממרח הכבד ולטבל במלח ופלפל.
לרדד את הבצק לעלה ולקרוץ עיגולים. להניח במרכז כל עיגול מעט מהמילית ולסגור.
לאפות בתבנית משומנת היטב כ-40 דקות
ל ב ר י א ו ת!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון