הוראות הכנה
מרכיבים
4 מצות
5 תפוחים חמוצים מגורדים גס ןמןשרים במיץ לימון
1/2 כוס סוכר
1/2 כפית קנמון
1/2 כוסאגוזים קצוצים
1/2 כוס צימוקים
לציפויי:
סירופ שוקולד+ אבקת סוכר
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בנוני.שורים את המצות במים ל-2
דקות.מוציאים ומניחים על מגבת לחה.משאירים בצד ל-10
דקות.לוקחים את התפוחים המרוסקים סוחטים אותם מוסיפים סוכר
קינמון אגוזים וצימוקים ומערבבים.מניחים מצה על משטח עבודה
שמים 3 כפות מלית תפוחים,מגלגלים ומהדקים היטב.משמנים תבנית
ואופים 30 דקות בחום בנוני.לאחר צינון יוצקים סירופ שוקולד ואבקת סוכר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון