חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרעי עוף במרינדה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרעי עוף במרינדה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעי עוף
חצי כוס קונסומה עוף (מרק עוף צח)
2 כפות רוטב סויה
רבע כוס ליקר גויאבה
רבע כוס מיץ תפוזים
1 כפית זרעי שומר
רבע כפית פלפל צ'ילי קצוץ דק
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים למעט המלח והעוף ביחד. משרים את העוף בתערובת למשך הלילה. מניחים את העוף, למחרת, תחת הגריל. מוסיפים מעט מלח לתערובת המשרה. מברישים את העוף כל דקה במשך רבע שעה בתערובת המשרה תוך כדי הצליה בגריל. מנמיכים את החום של הגריל לחצי וממשיכים לצלות את העוף עד שנהיה מוכן כאשר ממשיכים להברישו כל מספר דקות (התהליך לוקח כחצי שעה נוספת).
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון