חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לבבות ארטישוק ממולאים בתרד וגבינת רוקפור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לבבות ארטישוק ממולאים בתרד וגבינת רוקפור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה של ללבות ארטישוק קפואים ומופשרים
1 כף חומץ
מים
1.5 כפית מלח
1 כפית חרדל
75 גרם גבינת רוקפור חתוכה לקוביות קטנות
מעט צנוברים
תרד קפוא (מסוג מדליוני תרד טחון - כ-10 מדליונים)
אופן ההכנה
בסיר מרתיחים מים עם כף חומץ. כאשר המים רתחו מוסיפים כפית מלח ואת לבבות הארטישוק לבישול של כרבע שעה. מוציאים ומצננים.
מערבבים את התרד עם הרוקפות, המלח הנותר, החרדל והצנוברים. ממלאים את לבבות הארטישוק בתערובת התרד ומניחים בתבנית. את התבנית מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלותלמשך כרבע שעה.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון