הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה של ללבות ארטישוק קפואים ומופשרים
1 כף חומץ
מים
1.5 כפית מלח
1 כפית חרדל
75 גרם גבינת רוקפור חתוכה לקוביות קטנות
מעט צנוברים
תרד קפוא (מסוג מדליוני תרד טחון - כ-10 מדליונים)
אופן ההכנה
בסיר מרתיחים מים עם כף חומץ. כאשר המים רתחו מוסיפים כפית מלח ואת לבבות הארטישוק לבישול של כרבע שעה. מוציאים ומצננים.
מערבבים את התרד עם הרוקפות, המלח הנותר, החרדל והצנוברים. ממלאים את לבבות הארטישוק בתערובת התרד ומניחים בתבנית. את התבנית מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלותלמשך כרבע שעה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון