הוראות הכנה
מרכיבים
2 חפיסות שוקולד מריר
חצי חבלת מרגרינה ללא מלח
סוכריות צבעונית לעוגה
אופן ההכנה
לוקחים תבניות סיליקון של קרח בצורת לבבות
אם אין ויש חותכנים לעוגיות ממתכת בצורה הנ"ל שמים על צלחת שטוחה
לבינתיים בקערה למיקרוגל שמים את השוקולד המריר (או חלב טעם אישי)
ומחממים להמסה בלבד מערבבים עם המרגרינה במהירות וללא גושים
בתבניות שמים שכבה של מזרה סוכריות ועליו את השוקולד ומקפיאים לשעתיים
מוציאים ומסדרים על צלחת יפה להגשה ועוטפים עם ניר צלופן בצרוף ברכה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון