הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
¾ כוס קמח רגיל
½ כוס מים
4 בננות בשלות מאד
2 כפות סוכר
½ כפית קינמון טחון
½ כפית אגוז מוסקט טחון
½ כפית ג'ינג'ר טחון
1 כפית קליפת תפוז , מגורדת דק מאד
שמן תירס לטיגון עמוק
אופן ההכנה
1. טורפים את הביצים ומערבבים עם הקמח והמים.
2. מועכים את הבננות במזלג ומוסיפים לבלילה.
3. מערבבים בקערית סוכר וקינמון : שומרים מחצית התערובת בצד להמשך, לבזיקה על הלביבות. מערבבים את המחצית הנותרת עם יתר התבלינים ומוסיפים לבלילה.
4. מחממים שמן לטיגון עמוק ומגלישים לתוכו כפות מהתערובת, מטגנים עד שהלביבות תפוחות ושחומות. מוציאים בכף מחוררת ומניחים על מגבת נייר לספיגת השמן.
5. מגישים חם ואוכלים בזהירות.
מגיש:
מקור: נירה רוסו ידיעות אחרונות
שתף את המתכון