חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות זוקיני, גבינת פטה ונענע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במתכון ציינתי גבינת פטה אך ניתן לשנות לגבינות מסוג "ברינזה" או "קש" שהן פחות אגרסיביות בטעם.
לביבות זוקיני, גבינת פטה ונענע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במתכון ציינתי גבינת פטה אך ניתן לשנות לגבינות מסוג "ברינזה" או "קש" שהן פחות אגרסיביות בטעם.
הוראות הכנה
מרכיבים
2. כוסות זוקיני לא קלופים מגוררים מלח גס
2. ביצים מופרדות
½ כוס גבינת פטה מגוררת
¼ כוס בצל ירוק קצוץ
1/3-1/2 כוס קמח מלא
½ כפית אבקת אפיה
½ 1 כפית נענע טרייה , קצוצה דק
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
שמים את הקישואים המגוררים במסננת ומפזרים עליהם מעט מלח גס.
משאירים כ- 15 דקות וסוחטים ביד את עודף המים. מערבים את הקישואים הסחוטים עם חלמוני הביצים , גבינת הפטה, אבקת האפייה והנענע. מתבלים במלח ובפלפל שחור.
אם רוצים להכין לביבות גדולות, אפשר להוסיף עוד קצת קמח,המסייע ליציבות.
מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומקפלים בעדינות לתוך עיסת הקישואים.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה, על אש בינונית.
יוצקים בעזרת תרווד קטן מעט מהעיסה בהתאם לגודל הלביבה הרצוי.
מטגנים משני הצדדים עד שהלביבות מזהיבות. מספיגים מהשמן על מגבות ניר.
ניתן להגיש עם סלט עגבניות חריף או רוטב פלפלים חם.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון