הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי אדמה חומים, קלופים
1 בצל קטן, קלוף ומגורד
2 ביצים גדולות, טרופות קלות
120 מ"ל בירה לבנה
3 כפות קמח
1 כף שטוחה מלח גס
פלפל שחור טחון טרי (לפי הטעם)
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מגרדים את תפוחי האדמה והבצל במגרדת עדינה, סוחטים את עודפי הנוזלים. מוסיפים ביצים טרופות, בירה, קמח , מלח ופלפל ובוחשים לעיסה אחידה.
מחממים שמן לטיגון חצי עמוק, כאשר השמן חם , יוצרים לביבות ומטגנים משני הצדדים עד השחמה.
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון