הוראות הכנה
מרכיבים
3 תפוחי-עץ בינוניים, מקולפים ונקיים מגרעינים
כוס סוכר
2 ביצים
1/2 כוס סיידר מוגז
אשל
2 כוסות קמח
כפית אבקת אפיה
מעט מלח
אבקת סוכר להגשה
אופן ההכנה
1. מגרדים את התפוחים בפומפייה.
2. מערבבים את הביצים עם המיץ והאשל ומוסיפים את התפוחים המגורדים.
3. בקערה נפרדת מערבבים היטב את הקמח, אבקת האפיה, המלח והסוכר.
4. מעבירים את החומרים היבשים לקערה של תערובת התפוחים ומערבבים היטב.
5. יוצרים מהתערובת כדורים באמצעות כף ויוצקים למחבת עם שמן חם. מטגנים מכל צד כ-2 דקות עד להשחמה.
6. מעבירים לניר סופג ומפזרים אבקת סוכר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון