חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת



לבנה ביתית אסלית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כמה זה טעים במירקמ העדין בתוספת שמן זית brסלט טרי וזית סורי חריף מאוד (ראה מתכון) brלחם טרי
לבנה ביתית אסלית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כמה זה טעים במירקמ העדין בתוספת שמן זית brסלט טרי וזית סורי חריף מאוד (ראה מתכון) brלחם טרי
הוראות הכנה
מרכיבים
לבנה ביתית אסלית
החומרים
מיכל 750 מילילטר יוגורט
2 כפיות מלח
(ניתן להוסיף שום, פלפל שחור, פפריקה לבחירתכם וטעמכם).
אופן ההכנה
שופכים את תוכן המיכל למרכז חיתול בד או חולצת טריקו לבנה מוסיפים את המלח ובאם רוצים מתבלים בתבלינים אחרים קושרים מ 4 קצוות תוך כדי כריכה (יוצאים נוזלים מימיים) מהדקים את הכריכה עד להפסקת יציאת הנוזלים קושרים מעל הכיור לשעה ומדי פעם מהדקים את הכריכה להוצאת נוזלים.
לאחר כשעה מכניסים את החיתול או החולצה עם היוגורט לכלי ומכניסים למקרר לשעה נוספת.
פותחים את החיתול טועמים את המרקם עדיין נוזלי מדי לכרוך מחדש ולהחזיר למקרר לעוד שעה.
מוציאים מהחיתול את הכמות הנדרשת לשימוש מידי מורחים על שולי הצלחת ובמרכזה מוסיפים שמן זית ומתענגים בניגוב עם פלח אבטיח
את היתרה כורכים בחזרה לשהייה של לילה.
יוצרים מהיתרה כדורי לבנה בגודל של כדור פינג פונג ומכניסים לצנצנת זכוכית או כל שניתן לאטום מכסים בשמן 50% זית 50% תירס ומכניסים למקרר מחזיק עד 6 חודשים. בכל פעם ניתן להוציא כדור לאוכלו או למרוח ולהתענג
הערות:
לא להבהל מהכמות הגולמית, מצטמצמת ל 1/3
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון