חיפוש



לבנה ביתית אסלית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כמה זה טעים במירקמ העדין בתוספת שמן זית brסלט טרי וזית סורי חריף מאוד (ראה מתכון) brלחם טרי
הוראות הכנה
מרכיבים
לבנה ביתית אסלית
החומרים
מיכל 750 מילילטר יוגורט
2 כפיות מלח
(ניתן להוסיף שום, פלפל שחור, פפריקה לבחירתכם וטעמכם).
אופן ההכנה
שופכים את תוכן המיכל למרכז חיתול בד או חולצת טריקו לבנה מוסיפים את המלח ובאם רוצים מתבלים בתבלינים אחרים קושרים מ 4 קצוות תוך כדי כריכה (יוצאים נוזלים מימיים) מהדקים את הכריכה עד להפסקת יציאת הנוזלים קושרים מעל הכיור לשעה ומדי פעם מהדקים את הכריכה להוצאת נוזלים.
לאחר כשעה מכניסים את החיתול או החולצה עם היוגורט לכלי ומכניסים למקרר לשעה נוספת.
פותחים את החיתול טועמים את המרקם עדיין נוזלי מדי לכרוך מחדש ולהחזיר למקרר לעוד שעה.
מוציאים מהחיתול את הכמות הנדרשת לשימוש מידי מורחים על שולי הצלחת ובמרכזה מוסיפים שמן זית ומתענגים בניגוב עם פלח אבטיח
את היתרה כורכים בחזרה לשהייה של לילה.
יוצרים מהיתרה כדורי לבנה בגודל של כדור פינג פונג ומכניסים לצנצנת זכוכית או כל שניתן לאטום מכסים בשמן 50% זית 50% תירס ומכניסים למקרר מחזיק עד 6 חודשים. בכל פעם ניתן להוציא כדור לאוכלו או למרוח ולהתענג
הערות:
לא להבהל מהכמות הגולמית, מצטמצמת ל 1/3
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון