הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' אטריות ביצים
500 גר' בשר חתוך דק לרצועות של 2 ס"מ.או 10 חסילונים / או חזה עוף
2 שיני שום קצוצות
1 כף קורנפלור
1 כף סויה
1 כף שרי
לרוטב
1 כף קורנפלור
1 כפית אבקת מרק
1 כף סויה
1 כף רוטב צדפות
1 כף שמן שומשום
1 בצל ירוק חתוך דק דק
2 כפות שמן
אופן ההכנה
במים רותחים לבשל את האטריות ל 3 דקות.לשטוף במים קרים ולהניח.
בווק מחומם מאד לשפוך 2 כפות שמן ולחמם עד עשן.
הוסף את השום וערבב עד שמזהיב , הוסף את הבשר וטגן ערבב עד להשחמתו משני הצדדים.
הכן את הרוטב ע"י ערבוב כל החומרים למרקם אחיד.
הכן סיר מים רותחים בהישג יד.
שפוך את הרוטב לתוך הווק , 2 דקות הקפצה והוסף את הבצל הירוק ,שמן שומשום
שפוך את האטריות לתוך הסיר עם המים הרותחים סנן והוסף לווק הקפץ כ 1 דקה והגש.
מגיש:
מקור: Rhoda Yee
שתף את המתכון