חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לזניית חצילים של אפי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לזניית חצילים של אפי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חציל - רצוי בלאדי- פרוס לפרוסות די דקות
מלית:
50 גרם גבינה צפתית 5%
1 קופסא קוטג 5%
חתיכה באורך 3 ס"מ פרומעז מגורד או מעוך
3-4 פרוסות טל העמק לייט חתוכות לרצועות
1 ביצה
המון שום כתוש
לכיסוי:
קופסא קטנה טומטו מקס
מעט פרמזן מגורד
אופן ההכנה
מברישים את החצילים בשמן זית ומטגנים על מחבת פסים לא משומנת כמה דקות.
מסדרים שכבה אחת בתבנית.
מערבבים את חמרי המלית ומכסים את שכבת החצילים.
מסדרים שכבת חצילים נוספת, שופכים מעל באחידות טומטו מקס ומפזרים פרמזן.
אופים כחצי שעה בחום בינוני.
מתכון: עצמי
מגיש: effyba
מקור:
שתף את המתכון