חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לזניית פסטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לזניית פסטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 חבילות עלי בזיליקום-חבילת צנובר-5 שיני שום-7-10 גבעולי פטרוזיליה
שליש כוס גבינת פרמזן-שלושת רבעי כוס שמן זית כתית מעולה-מלח ופלפל לפי הטעם.
הנ"ל הם החומרים לפסטו.
רבע כוס שמן זית.
1 חבילה של חצי ליטר שמנת עמידה לקפה.
חבילה של מוצרלה של גד (עדיף של בופלו אבל אפשר את הרגיל)
חבילה של 500 גרם עלי לזנייה של ברילה עדיף.
חצי כוס מים פושרים או מי המוצרלה.
אופן ההכנה
את חומרי הפסטו לשים במערבל מזון ,כשנראה כמו ממרח להעביר לקערה ולערבב עם השמנת העמידה לקפה.
בתבנית אפייה מלבנית למרוח את רבע כוס שמן הזית לאעחר מכן לעשות 3 שכבות בסדר הבא.
למרוח מהתערובת 2-3 כפות על השמן .מעל לארגן שכבה של לזנייה מעליה שוב לכסות עם התערובת ועליה לפורר 3 כדורי מוצרלה וכך חוזר חלילה עוד פעמיים.
כמובן למעלה שכבה אחרונה מהתערובת והמוצרלה .ניתן לטפטף עוד טיפה שמן זית ולפזר מעט פרמזן.מסביב ללזנייה לשפוך את חצי כוס המים או מי המוצרלה.
לאפות בחום בינוני בין 30 ל40 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון