חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם בננה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם בננה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2.5 כוסות קמח מנופה
2.5 כפיות אבקת אפייה
חצי כפית קינמון מעורבב עם אגוז מוסקט
חצי כפית מלח
4 בננות בשלות
חצי כפית תמצית ווניל
125 גרם חמאה
80 גרם סוכר
2 ביצים טרופות
אופן ההכנה
מנפים את הקמח עם אבקת האפייה, התבלינים והמלח ביחד. קולפים את הבננות ומועכים למחית בעזרת מזלג. מערבבים את הבננות עם תמצית הווניל. טורפים ע"י מטרפה חשמלית את החמאה עם הסוכר ביחד. מוסיפים את הביצים לחמאה. ממשיכים לטרוף תוך כדי הוספת מחית הבננות ולאחר מכן תערובת הקמח. מערבבים עד שהתערובת אחידה וחלקה. יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק משומנת היטב. אופים כשעה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מצננים כ-10 דקות לפני ההגשה.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון