חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם בריאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו לחם שבגין המתכון שלו זכיתי בתחילת דרכי בתחרות של מאפים. הטעם שלו מזכיר הכלאה בין עוגה ללחם והוא טעים גם לבד.
לחם בריאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו לחם שבגין המתכון שלו זכיתי בתחילת דרכי בתחרות של מאפים. הטעם שלו מזכיר הכלאה בין עוגה ללחם והוא טעים גם לבד.
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג קמח מלא (אפילו 800 גר')
30 גר' שמרים יבשים
100 גר' סובין
1/2 כוס סוכר חום ( בערך 85 גר')
1. כף מלח גס (12 גר')
1/2 כוס שמן זית (100 גר')
1/2 כוס גרעיני חמנייה (בערך 80 גר')
1/2 כוס אגוזי מלך (בערך 80 גר')
1/2 2 -3 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
לשים את כל המצרכים לבצק רך וגמיש ונותנים לו לתפוח כשעה.
לשים ממנו 2. ככרות עגולות, מורחים בשמן זית וחורצים חריץ בעזרת סכין חדה.
מתפיחים עוד כ-1/2 שעה ואופים בחום של 220 מעלות בסביבה לחה בין חצי שעה ל-45 דקות
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אישי
שתף את המתכון