הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג קמח מלא (אפילו 800 גר')
30 גר' שמרים יבשים
100 גר' סובין
1/2 כוס סוכר חום ( בערך 85 גר')
1. כף מלח גס (12 גר')
1/2 כוס שמן זית (100 גר')
1/2 כוס גרעיני חמנייה (בערך 80 גר')
1/2 כוס אגוזי מלך (בערך 80 גר')
1/2 2 -3 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
לשים את כל המצרכים לבצק רך וגמיש ונותנים לו לתפוח כשעה.
לשים ממנו 2. ככרות עגולות, מורחים בשמן זית וחורצים חריץ בעזרת סכין חדה.
מתפיחים עוד כ-1/2 שעה ואופים בחום של 220 מעלות בסביבה לחה בין חצי שעה ל-45 דקות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון