הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח תירס
4 כפיות אבקת אפייה
1 כפית סוכר
2 כפיות מלח
2 ביצים טרופות
75 גרם חמאה רכה
2 כוסות חלב
אופן ההכנה
מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה, המלח והסוכר בקערה גדולה. בקערה נפרדת מערבבים את החמאה עם החלב והביצים. מוסיפים את הנוזלים לחומרים היבשים ומערבבים היטב. יוצקים לתבנית אפייה נמוכה משומנת היטב. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות למשך חצי שעה. מצננים מעט וחותכים לריבועים להגשה.
מגישים בטמפרטורת החדר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון