הוראות הכנה
מרכיבים
450 ג´ קמח
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית שטוחה סודה לשתייה
75 ג´ צימוקים
4-5 ענפי רוזמרין קצוצים
40 מיליליטר ריוויון
אופן ההכנה
מערבבים את הקמח, המלח והסודה לשתיה.
מוסיפים את הצימוקים והרוזמרין.
יוצרים גומחה בבצק, שופכים את הריוויון ולשים מהקצוות כלפי פנים עד לקבלת בצק אחיד.
מניחים את הבצק על משטח מקומח ויוצרים כדורים בגודל הרצוי.
ויוצרים חריצים בצורת X במרכז הבצק.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 230 מעלות למשך 15דקות.
מנמיכים את החום ל- 200 מעלות וממשיכים לאפות לעוד 20-30 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון