חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם עגבניות עם רוזמרין ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם עגבניות עם רוזמרין ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
50 גרם שמרים
400 מ"ל מים
5 גרם מלח
1 כף סוכר
200 גרם עגבניות מיובשות
5 שיני שום, פרוסות
2 גבעולי רוזמרין, רק העלים
אופן ההכנה
1. למיקסר מכניסים את הקמח עם השמרים והמים ומערבלים כ-2 דקות. מוסיפים מלח וסוכר ואם צריך מוסיפים עוד מעט מים. הבצק המתהווה צריך להיות רך אך לא דביק.
2. מוסיפים עגבניות מיובשות, שום ורוזמרין ומערבלים כ - 2דקות. במהלכן עוצרים את הפעולה מדי פעם ומפזרים מעט קמח על הדפנות, כדי שהעגבניות לא יידבקו לתחתית.
3. מניחים לבצק לנוח במשך כשעה בתוך מיכל המיקסר.
4. מחלקים את הבצק ל-3 כיכרות ומניחים על משטח מקומח, מכסים במטלית לחה. מתפיחים עוד 45 דקות, ובינתיים מחממים תנור ל-175 מעלות.
5. אופים את הכיכרות כ - 35-40 דקות. מוציאים מהתנור ומניחים על רשת צינון.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון