הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
50 גרם שמרים
400 מ"ל מים
5 גרם מלח
1 כף סוכר
200 גרם עגבניות מיובשות
5 שיני שום, פרוסות
2 גבעולי רוזמרין, רק העלים
אופן ההכנה
1. למיקסר מכניסים את הקמח עם השמרים והמים ומערבלים כ-2 דקות. מוסיפים מלח וסוכר ואם צריך מוסיפים עוד מעט מים. הבצק המתהווה צריך להיות רך אך לא דביק.
2. מוסיפים עגבניות מיובשות, שום ורוזמרין ומערבלים כ - 2דקות. במהלכן עוצרים את הפעולה מדי פעם ומפזרים מעט קמח על הדפנות, כדי שהעגבניות לא יידבקו לתחתית.
3. מניחים לבצק לנוח במשך כשעה בתוך מיכל המיקסר.
4. מחלקים את הבצק ל-3 כיכרות ומניחים על משטח מקומח, מכסים במטלית לחה. מתפיחים עוד 45 דקות, ובינתיים מחממים תנור ל-175 מעלות.
5. אופים את הכיכרות כ - 35-40 דקות. מוציאים מהתנור ומניחים על רשת צינון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון