הוראות הכנה
מרכיבים
השארתי את כוס השאור כ-4 שעות בחוץ, אח"כ הוספתי:
1 כוס קמח רגיל
כף שמרית
1 כוס נבט חיטה
1 כוס סובין שבולת שועל
1 כוס סובין חיטה
1/2 כוס קמח שיפון
אופן ההכנה
התחלתילערבל והוספתי מים עד לקבלת בצק רך ונעים.(משהו כמו כוס אחת)
הוספתי כמובן מעט סוכר ומלח.
הכנתי לחמניות ארוכות, פזרתי עליהן קמח תירס ואפיתי. יצאו לחמניות נפלאות.
בתוך התנור הנחתי כמובן תבנית עם מים רותחים לקריספיות של הציפוי.
תיכף אוריד תמונה ואכניס
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון