הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוחי אדמה גדולים
2 ביצים
בצל גדול
1/2 כוס קמח
מלח, הרבה פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מגררים את תפוחי האדמה בפומפיה (סבתא שלי היתה מגררת בפומפיה דקה אך יש האוהבים פומפיה גסה) וסוחטים מנוזלים. שמים בקערה. מגררים את הבצל, סוחטים ומוסיפים לקערה. מערבבים עם שאר החומרים עד ליצירת תערובת הומוגנית. צרים לביבות, ומטגנים בשמן חם מאוד עד להשחמת התערובת. מניחים על נייר סופג, ומגישים מיד
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון