חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לימון כבוש-ביתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון של לימונים מוחמצים-עירקי במקורו.
לימון כבוש-ביתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון של לימונים מוחמצים-עירקי במקורו.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו לימון צהוב ,קליפה עבה
200 גרם מלח גס
5 עלי דפנה
3 גרגירי פלפל אנגלי
מעט פלפל לבן
1 כף פפריקה חריפה
¾ כוס שמן
חצי כוס לימון טרי סחוט
אופן ההכנה
שוטפים את הלימונים היטב ופורסים לעיגולים (1 ס"מ עובי)
שמים בצלחת מלח גס
וטובלים כל פרוסת לימון ומניחים בצנצנת בשכבות.
מערבבים את התערובת התבלינים (פלפל אנגלי פלפל לבן
ופפריקה חריפה) ושמים בין שכבה לשכבה מהתערובת+עלי הדפנה
לאחר שמסיימים לשים את כל הלימונים יוצקים את הלימון הסחוט והשמן מעל הכל
וסוגרים את הצנצנת הרמטית. שמים במקום מוצל 4-5 ימים.
לאחר שימוש לשים במקרר.
מגיש: רותם דבי
מקור: בית אמא
שתף את המתכון