הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם לינגוויני יבש
1 חציל קצוץ לקוביות
1 קישוא קצוץ
1 גזר קצוץ
1 פלפל אדום קצוץ
20 עגבניות שרי חצויות
שמן זית
אבקת מרק ירקות
פרמזן להגשה
לרוטב הפסטו
50 ג"ר או כוס בזיליקום טרי עלים
3-4 שיני שום
3 כפות צנוברים קלויים
1/2כפית מלח
3 כפות שמן זית
5 כפות גבינה צהובה מגוררת פרמזן
פלפל שחור
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל 180 מיעלות בתהבנית שטוחה משומנת מעט מפזרים את הירקות הקצוצים עם מעט שמן זית ואבקת מרק (או מלח). וומבשלים אותם בתנור כ 40 דקות.
2.בעוד שהירקות בצלייה, מכינים את רוטב פסטו לינגוויני.
3.מרתיחים את הלינגוויני עד למידת (אל דנטה) רך אך לא מידי.
4.ראשית נערבב את הפסטו ללינגוויני ולאחר מכן נוסיף את ירקות שנאפו בגריל מערבבים בעדינות. מגישים אותו עם פרמז 'ן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון