חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לינגוויני עם פסטו וירקות העונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לינגוויני עם פסטו וירקות העונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם לינגוויני יבש
1 חציל קצוץ לקוביות
1 קישוא קצוץ
1 גזר קצוץ
1 פלפל אדום קצוץ
20 עגבניות שרי חצויות
שמן זית
אבקת מרק ירקות
פרמזן להגשה
לרוטב הפסטו
50 ג"ר או כוס בזיליקום טרי עלים
3-4 שיני שום
3 כפות צנוברים קלויים
1/2כפית מלח
3 כפות שמן זית
5 כפות גבינה צהובה מגוררת פרמזן
פלפל שחור
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל 180 מיעלות בתהבנית שטוחה משומנת מעט מפזרים את הירקות הקצוצים עם מעט שמן זית ואבקת מרק (או מלח). וומבשלים אותם בתנור כ 40 דקות.
2.בעוד שהירקות בצלייה, מכינים את רוטב פסטו לינגוויני.
3.מרתיחים את הלינגוויני עד למידת (אל דנטה) רך אך לא מידי.
4.ראשית נערבב את הפסטו ללינגוויני ולאחר מכן נוסיף את ירקות שנאפו בגריל מערבבים בעדינות. מגישים אותו עם פרמז 'ן.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון