חיפוש


ליקר קימל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

משקה סקנדינבי המוגש, על-פי המסורת, קר עם קרח בכוסיות זכוכית קטנות. מצוין לליווי גבינות או קינוחים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף זרעי כרויה (גרגרי קימל בלעז)
750 מ"ל וודקה (רצוי מאיכות מעולה)
אופן ההכנה
1. מועכים את גרגרי הקימל בעזרת עלי ומכתש או בכל דרך אחרת ומוסיפים לוודקה. סוגרים ומניחים במקום קריר ואפל למשך שלושה שבועות.
2. מסננים, מוציאים את הקימל ומעבירים דרך בד סינון עד קבלת צלילות רצויה ומבקבקים.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון