הוראות הכנה
מרכיבים
250 ג"ר תפוחי אדמה קלופים
750 ג"ר תפוחי עץ קלופים ומגולענים
זרזיף לימון
חצי כוס קמח
3 ביצים
קמצוץ מלח
1 שקית סוכר וניל
2 כפות סוכר חום
1/4 כפית קינמון
2 כפות אגוזים טחונים
שמן תירס או סויה לטיגון
אופן ההכנה
1.מגררים את תפוחי העץ והאדמה במגרדת גסה. סוחטים מזליפם מעט
לימון ומניחים בקערה.
2.מוסיפים לקערה את קמח, מלח, סוכר, סוכר וניל,אגוזים,אגוזים טחונים ושאר
החומרים וביצים. מערבבים.
3.שמים מעט שמן במחבת וכשהוא חם מניחים במחבת כף גדושה מהתערובת,
מועכים מעט לכדי לביבה שטוחה.
4.מטגנים כמה דקות עד שהצד התחתון משחים יפה. הופכים בזהירות ומטגנים גם
מהצד השני.
5.מניחים על נייר סופג.
מגישים עם שמנת חמוצה או עם דבש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון