חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לעטקס תפוח עץ ואגוזים בנחוח קינמון מהמטבח הסודי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות תפוח עץ ואגוזים בנחוח קינמון
לעטקס תפוח עץ ואגוזים בנחוח קינמון מהמטבח הסודי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות תפוח עץ ואגוזים בנחוח קינמון
הוראות הכנה
מרכיבים
250 ג"ר תפוחי אדמה קלופים
750 ג"ר תפוחי עץ קלופים ומגולענים
זרזיף לימון
חצי כוס קמח
3 ביצים
קמצוץ מלח
1 שקית סוכר וניל
2 כפות סוכר חום
1/4 כפית קינמון
2 כפות אגוזים טחונים
שמן תירס או סויה לטיגון
אופן ההכנה
1.מגררים את תפוחי העץ והאדמה במגרדת גסה. סוחטים מזליפם מעט
לימון ומניחים בקערה.
2.מוסיפים לקערה את קמח, מלח, סוכר, סוכר וניל,אגוזים,אגוזים טחונים ושאר
החומרים וביצים. מערבבים.
3.שמים מעט שמן במחבת וכשהוא חם מניחים במחבת כף גדושה מהתערובת,
מועכים מעט לכדי לביבה שטוחה.
4.מטגנים כמה דקות עד שהצד התחתון משחים יפה. הופכים בזהירות ומטגנים גם
מהצד השני.
5.מניחים על נייר סופג.
מגישים עם שמנת חמוצה או עם דבש.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון