חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה אישי - תרד ו"ריקוטה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב קלסי של מדליוני תרד עם "ריקוטה" היוצר מאפה בעל מרקם קל ומענג. ניתן להכין מנה brזו גם כ"פאי " משפחתי ואז עורכים את הבצק בתבנית ויוצקים מעל את המלית. במקרה זה יש brלהוסיף ביצה נוספת.
מאפה אישי - תרד ו"ריקוטה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב קלסי של מדליוני תרד עם "ריקוטה" היוצר מאפה בעל מרקם קל ומענג. ניתן להכין מנה brזו גם כ"פאי " משפחתי ואז עורכים את הבצק בתבנית ויוצקים מעל את המלית. במקרה זה יש brלהוסיף ביצה נוספת.
הוראות הכנה
מרכיבים
½ שקית מדליוני תרד מוקפאים "סנפרוסט"(400 גרם)
1 חבילה גבינת "ריקוטה" (250 גרם)
½ מיכל שמנת מתוקה (125 מ"ל)
2 ביצים (ל"פאי" משפחתי - להוסיף ביצה אחת)
1 כף אבקת אבקת מרק בצל
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
מלח, פלפל שחור טחון
1 חבילה בצק פילאס "מעדנות"(600 גרם), מופשר
ביצה טרופה
תבנית "מאפינס" 12 שקעים משומנת
אופן ההכנה
1. מחממים את תנור האפיה לחום בינוני (180 מ"צ).
2. מפשירים את התרד בסיר על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב, מסננים את המים העודפים ומצננים.
3. מוסיפים לתרד את שאר חמרי המלית ומערבבים.
4. חותכים את הבצק ל-12 ריבועים שווים, מנחים כל רבוע בשקע התבנית ויוצקים את מלית התרד. מורחים את קצוות הבצק בביצה טרופה.
5. אופים בחום בינוני (180 מ"צ) כ-30 עד 40 דקות.
מגיש: amitsur
מקור: סנפרוסט
שתף את המתכון