הוראות הכנה
מרכיבים
½ שקית מדליוני תרד מוקפאים "סנפרוסט"(400 גרם)
1 חבילה גבינת "ריקוטה" (250 גרם)
½ מיכל שמנת מתוקה (125 מ"ל)
2 ביצים (ל"פאי" משפחתי - להוסיף ביצה אחת)
1 כף אבקת אבקת מרק בצל
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
מלח, פלפל שחור טחון
1 חבילה בצק פילאס "מעדנות"(600 גרם), מופשר
ביצה טרופה
תבנית "מאפינס" 12 שקעים משומנת
אופן ההכנה
1. מחממים את תנור האפיה לחום בינוני (180 מ"צ).
2. מפשירים את התרד בסיר על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב, מסננים את המים העודפים ומצננים.
3. מוסיפים לתרד את שאר חמרי המלית ומערבבים.
4. חותכים את הבצק ל-12 ריבועים שווים, מנחים כל רבוע בשקע התבנית ויוצקים את מלית התרד. מורחים את קצוות הבצק בביצה טרופה.
5. אופים בחום בינוני (180 מ"צ) כ-30 עד 40 דקות.
מגיש:
מקור: סנפרוסט
שתף את המתכון