חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה בטטה וגבינת מסקרופנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה בטטה וגבינת מסקרופנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 גליל פילו (3 שכבות שבין השכבות מוברש מעט שמן זית) וחתוך לקוביות של 7*7 ס"מ
500 גרם קוביות בטטה אפויות עם שמן זית עד לריכוך
150 גרם גבינת מסקרפונה
1 גביע שמנת חמוצה
1/2 ליטר שמנת מתוקה
4 ביצים
2 ענפי טימין קצוצים ללא הגבעולים
מלח ופלפל
מעט אגוז מוסקט מגורר
6 קוקוטים אלומיניום חד פעמי של 6 ס"מ
אופן ההכנה
1.מניחים את עלי הפילו לתוך הקוקטים ומצמידים לדפנות הקוקוט.
2.מסדרים את קוביות בטטה האפיות בתוך הקוקוט (לא עד הסוף).
3.מערבבים את שאר החומרים ויוצקים לתוך הקוקוט עד לכסוי הבטטה.
4.מחממים תנור לחום של- 180 מעלות ואופים כ- 20 עד 30 דקות.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון