חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה חזה עוף,ירקות ופירה תפו"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ארוחה שלמה בתבנית אחת. במקום חזה עוף אפשר להשתמש בנתחי עוף שבושלו במרק זך brלאחר בישול של כ-20 דקות לחתוך ולהוציא מהעצמות.
מאפה חזה עוף,ירקות ופירה תפו"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ארוחה שלמה בתבנית אחת. במקום חזה עוף אפשר להשתמש בנתחי עוף שבושלו במרק זך brלאחר בישול של כ-20 דקות לחתוך ולהוציא מהעצמות.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות
1 בצל חתוך לטבעות
2 גזרים חתוכים לטבעות
פרחי כרובית (מחצי כרובית)
1 בטטה קלופה וחתוכה לקוביות
5-6 תפו"א גדולים
1 קובית תבלין"עשבי תיבול:
מלח
פלפל שחור
אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
לטגן את הבצל בשמן, ואחרי שמעט מזהיב להוסיף את העוף ולטגן מספר דקות, להוסיף
את פרחי הכרובית וטבעות הגזר , לתבל במעט מלח ופלפל שחור. לבשל על אש בינונית
כ-10 דקות.
ולסדר את העוף והירקות בתבנית אפיהללא הנוזלים , לנוזלים שנוצרו להוסיף קוביית קנור "עשבי תיבול",מלח, פלפל שחור ואבקת מרק עוף. לשפוך על הירקות.
כשהירקות מתבשלים, להכין מתפוחי-האדמה פירה, לתבל במלח , פלפל שחור ומעט אבקת מרק עוף.
לשטח את הפירה על הירקות, ולאפות בחום 180 מעלות כ-30 דקות.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון