הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות
1 בצל חתוך לטבעות
2 גזרים חתוכים לטבעות
פרחי כרובית (מחצי כרובית)
1 בטטה קלופה וחתוכה לקוביות
5-6 תפו"א גדולים
1 קובית תבלין"עשבי תיבול:
מלח
פלפל שחור
אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
לטגן את הבצל בשמן, ואחרי שמעט מזהיב להוסיף את העוף ולטגן מספר דקות, להוסיף
את פרחי הכרובית וטבעות הגזר , לתבל במעט מלח ופלפל שחור. לבשל על אש בינונית
כ-10 דקות.
ולסדר את העוף והירקות בתבנית אפיהללא הנוזלים , לנוזלים שנוצרו להוסיף קוביית קנור "עשבי תיבול",מלח, פלפל שחור ואבקת מרק עוף. לשפוך על הירקות.
כשהירקות מתבשלים, להכין מתפוחי-האדמה פירה, לתבל במלח , פלפל שחור ומעט אבקת מרק עוף.
לשטח את הפירה על הירקות, ולאפות בחום 180 מעלות כ-30 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון