חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה חמשת הבצלים בשמנת וגבינת קשקבל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאוהבי הבצל והגבינות - חגיגה אמיתית!
מאפה חמשת הבצלים בשמנת וגבינת קשקבל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאוהבי הבצל והגבינות - חגיגה אמיתית!
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
½ כוס גבינת קשקבל מגוררת
¼ כפית מלח
150 גרם חמאה חתוכה לקוביות
½ גביע שמנת אורגינל
למלית:
100 גרם חמאה
2 בצלים יבשים פרוסים לטבעות
2 בצלים סגולים קצוצים דק
1 צרור עירית קצוצה
6 בצלים ירוקים קצוצים
3 כרישות פרוסות (החלק הלבן בלבד)
מלח, פלפל שחור גרוס
1 כף חרדל דיז'ון
2 כפות גדושות קמח
1 שמנת מתוקה
½ כוס חלב
3 ביצים
150 גרם גבינת קשקבל מגורדת
אופן ההכנה
לבצק:
שמים במעבד מזון את הקמח, אבקת האפיה, גבינת הקשקבל, מלח וחמאה, ומעבדים לתערובת פירורית.מוסיפים את השמנת ומעבדים לכדור בצק אחיד. משטחים את הבצק על תחתית תבנית עגולה (26) ומקררים כשעה.
למלית:
ממיסים במחבת גדולה את החמאה. מוסיפים את הבצל היבש, בצל סגול וכרישה, ומטגנים כ-10 דקות עד שהבצלים מתרככים. מוסיפים את הבצל הירוק והעירית, ומטגנים עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את החרדל והקמח, בוחשים ומסירים מהאש.
מוסיפים שמנת, חלב, ביצים וגבינת הקשקבל. מערבבים ויוצקים מעל הבצק.
אופים בחום בינוני כ-45 דקות עד להזהבה, ומגישים.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון