הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה אטריות ביצים כ-200 גרם
1 חבילה עלי תרד קפואה כ-800 גרם
2 בצלים קצוצים
4 ביצים שלמות
4 קוביות שום דורות או לחילופין שום טרי כתוש.
300 גרם גבינה חמד
200 גרם גבינה קשקבל מגוררת.
אין צורך בתבלינים.התיבול מהגבינות משבח את המאפה.
100 גרם נוספים של גבינה קשקבל מגוררת לציפוי המאפה , לפני הכנסתו לתנור.
מעט פפריקה לזרזוף.
אופן ההכנה
1.מבשלים את אטריות הביצים ומסננים ע"פי ההוראות.
2.מאדים את עלי התרד במיקרו וסוחטים. (לא לקצוץ)
3.מערבבים את התרד הסחוט, הגבינות, הביצים,השום והבצל.
4.חצי מכמות האטריות מסדרים על תבנית משומנת חד פעמית, או פיירקס בינונית .
5.יוצקים מעל לאטריות את כל התרד.
6.מכסים ביתר האטריות. מיישרים.
7.מפזרים את גבינת הקשקבל שהשארנו לציפוי
8.מזרזפים מעט פפריקה מתוקה.
מכניסים לתנור שחומם ל -180 מעלות, ואופים כ-50 דקות.
בהנאה!
מגיש:
מקור: פירגה
שתף את המתכון