חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפינס אגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפינס אגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
למאפינס מתוקים:
2 כוסות קמח תופח
כוס אגוזי מלך
½כוס צימוקים
100 גר' שוקולד מריר קצוץ
½ כוס סוכר
100 גר' חמאה מומסת
3 ביצים טרופות
½ כוס מים
למאפינס מלוחים:
2 כוסות קמח תופח
כוס אגוזי מלך
100 גר' חמאה מומסת
3 ביצים טרופות
½ כוס מים
כוס גבינת צ'דר או קשקבל מגוררת
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני (180°c)
למאפינס המתוקים:
1. שמים בקערה את הקמח, מוסיפים את האגוזים, צימוקים, שוקולד והסוכר
2. יוצרים גומה במרכז תערובת הקמח - יוצקים לתוכה את החמאה, הביצים והמים,
מערבבים לתערובת אחידה
3. מעבירים את התערובת לתבנית שקעים משומנת ומקומחת
4. אופים 20-25 דקות, עד שהמאפינס יזהיבו ויתפחו
5. מגישים חם, בלווית חמאה
למאפינס המלוחים:
1. מכינים אותו הדבר כמו את המתוקים
2. מחליפים את המצרכים בסעיף (1) במתוקים בגבינה
בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: john phillip carroll
שתף את המתכון