חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפינס מקמח מלא ,עם תפוחים.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפינס מקמח מלא ,עם תפוחים.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי עץ "סמית"
4 כפות סוכר חום
3 ביצים טרופות
1 כוס סוכר חום
1 כף תמצית וניל
½1 כוס קמח מלא מנופה
½ כפית אבקת אפיה
1/3 כוס מיץ תפוחים
קורט קינמון
1/3 כוס שמן
¼ כוס אגוזי פקאן גרוסים גס
1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה
מקלפים את התפוחים וחותכים את צדי התפוח ל 4 כיפות, ואת שאר התפוח לקוביות קטנות
ומשרים בכף מיץ לימון (למניעת השחרה).
משמנים היטב תבנית "מאפינס".
זורים סוכר חום בתחתית התבנית כ ½ כפית בכל תא.
מניחים את כיפות התפוח בתחתית התא כאשר החלק העגול של הכיפה כלפי מעלה .
מערבבים היטב את שאר החומרים לתערובת אחידה. מוסיפים את קוביות התפוח ומערבבים היטב
יוצקים לתאי התבנית עד שני שליש הגובה .
מחממים תנור ל 180°c כ 8 דקות מכניסים את התבנית ואופים למשך 20 דקות.
מוצאים מהתנור .מצננים מעט , הופכים את התבנית ומוצאים "מאפינס" שלמים .
מניחים בצלחת ומגישים בלווי גלידת וניל או כף קצפת !
בתיאבון!
מגיש: עוזרד
מקור: בל מגזין
שתף את המתכון