חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מגש הפירות הממולאים - למימונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מגש הפירות היבשים שממולאים באגוזים ובמרציפן כלת המימונה
מגש הפירות הממולאים - למימונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מגש הפירות היבשים שממולאים באגוזים ובמרציפן כלת המימונה
הוראות הכנה
מרכיבים
למרציפן:
החומרים הדרושים
200 גרם שקדים מולבנים טחונים דק מאוד
200 גרם אבקת סוכר
2 חלבון ביצה
1/4 כפית מלח
ליתרת המגש:
100 ג"ר אגוזי מלך
50 ג"ר שקדים
15 י"ח תמר ללא חרצנים
15 משמשים יבשים
15 תאנים יבשות
מעט דומדמניות לקישוט
אופן ההכנה
להכנת המרציפן:
מכניסים הכל למעבד מזון ומפעילים עד לקבלת עיסה אחידה
ניתן להוסיף מעט מי זוהר, מי ורדים או ליקר איכותי
מוציאים על לוח עבודה מפזרים מעט אבקת סוכר ולשים עד קבלת מירקם רצוי
לא להוסיף הרבה סוכר זה יגרום להזעה שמנונית של המרציפן
להכנת האגוזים והשקדים:
שיטה א' - לקלות מעט על מחבת מצופה טפלון
שיטה ב' - בכלי פלסטיק לטפטף עם האצבעות מעט מאוד מים להכניס למיקרו
ל 3 דקות בטמפ' מקסימום
להרכבת המגש
1. ממלאים חצי מהתמרים והמישמשים במרציפאן
2. מחצית שניה + התאנים ממלאים באגוזים
3. את היתרה מפזרים ממעל + דומדמניות ומעט עלי נענע
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון