הוראות הכנה
מרכיבים
6 קישואים עגולים
לקציצות:
250 גרם בשר טחון
פטרוזיליה קצוצה
בצל בינוני קצוץ
1-2 שיני שום כתושים
1 ביצה
פפריקה, מלח, פלפל שחור גרוס, כמון, פלפל אנגלי
קורט סודה לשתיה
כפית קמח
כף קמח מצה
חומרים לרוטב:
כף רסק עגבניות
מלח, פפריקה, פלפל שחור גרוס
מים רותחים
אופן ההכנה
מגרדים מעט את הקליפה החיצונית של הקישואים (לא לקלף)
חוצים את הקישואים לשניים ומרוקנים את תוכנם.
מערבבים את כל חומרי הקציצות וממלאים את חצאי הקישואים.
טובלים את חצאי הקישואים בקמח ומטגנים משני צדדים עד להזהבה קלה (מומלץ לטגן תחילה את הצד של הבשר).
בסיר הבישול לטגן מעט שני שיני שום קצוצות והניח מעליהם את חצאי הקישואים.
לערבב בקערה את חומרי הרוטב עם מים רותחים בכמות שתכסה את חצאי הקישואים בסיר, ולשפוך לסיר.
להביא לרתיחה.
לבשל כ-20 דקות באש נמוכה.
ב ת י א ב ו ן !
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון