חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מדיאס של אמא (חצאי קישואים ממולאים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכלים מבית אמא
מדיאס של אמא (חצאי קישואים ממולאים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכלים מבית אמא
הוראות הכנה
מרכיבים
6 קישואים עגולים
לקציצות:
250 גרם בשר טחון
פטרוזיליה קצוצה
בצל בינוני קצוץ
1-2 שיני שום כתושים
1 ביצה
פפריקה, מלח, פלפל שחור גרוס, כמון, פלפל אנגלי
קורט סודה לשתיה
כפית קמח
כף קמח מצה
חומרים לרוטב:
כף רסק עגבניות
מלח, פפריקה, פלפל שחור גרוס
מים רותחים
אופן ההכנה
מגרדים מעט את הקליפה החיצונית של הקישואים (לא לקלף)
חוצים את הקישואים לשניים ומרוקנים את תוכנם.
מערבבים את כל חומרי הקציצות וממלאים את חצאי הקישואים.
טובלים את חצאי הקישואים בקמח ומטגנים משני צדדים עד להזהבה קלה (מומלץ לטגן תחילה את הצד של הבשר).
בסיר הבישול לטגן מעט שני שיני שום קצוצות והניח מעליהם את חצאי הקישואים.
לערבב בקערה את חומרי הרוטב עם מים רותחים בכמות שתכסה את חצאי הקישואים בסיר, ולשפוך לסיר.
להביא לרתיחה.
לבשל כ-20 דקות באש נמוכה.
ב ת י א ב ו ן !
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון