חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מדליוני כבד עוף על צ'אטני תותים ושקדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב בין כבד עוף לצ'אטני יוצר מנה טעימה ומעניינת. br
מדליוני כבד עוף על צ'אטני תותים ושקדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב בין כבד עוף לצ'אטני יוצר מנה טעימה ומעניינת. br
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם כבדי עוף מחולקים לאונות
6 פרוסות חלה
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור טחון טרי
לצ'אטני:
1 ק"ג תותים נקיים שלמים
1/2 כוס סוכר
3 שיני שום קצוצות
1/4 כוס חומץ איכותי
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
1/4 כפית תמצית וניל איכותית
1 פלפל ירוק חריף פרוס לטבעות
100 גרם שקדים פרוסים קלויים קלות
אופן ההכנה
צולים את הכבדים על האש מטעמי כשרות.
+ מכינים את המדליונים: ממליחים ומפלפלים את הכבדים.
+ מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הכבדים כ-2 דקות מכל צד.
מכינים את הצ'אטני:
+ מבשלים תותים עם סוכר, שום, חומץ, ג'ינג'ר, תמצית וניל ופלפל חריף בסיר במשך רבע שעה על להבה נמוכה, לקבלת מרקם של מרקחת.
+ מסירים מהאש, מוסיפים שקדים ומערבבים קלות.
מברישים חלה בשמן זית וקולים בתנור, בטוסטר או במחבת.
מניחים במרכז הצלחת פרוסת חלה קלויה, עליה כף צ'אטני ועליו כבדים.
מגיש: benla1
מקור:
שתף את המתכון