הוראות הכנה
מרכיבים
1. ק"ג מולים
1/2 כוס יין לבן
2. כפות שום טרי קצוץ
3. כפות פטרוזיליה קצוצה
מעט אורגנו יבש
1/4 כוס שמן זית
80 גר' פרמזן, פרוקינו או מנצ'גו
1/2 כוס פירורי לחם (עדיף פנקו)
מיץ לימון טרי
אופן ההכנה
מנקים את המולים ומאדים ביין רק עד שמתחילים להפתח (שומרים את נוזלי הבישול)
מפרקים בידיים את המולים ומשאירים רק את הצדף עם הבשר, מנחים בתבנית שטוחה.
במעבד מזון מרסקים שום, פטרוזיליה, אורגנו,שמן זית, מתבלים במלח ופלפל לבן.
מעבירים לקערה ומערבבים עם פירורי הלחם והגבינה.
מניחים כמות נדיבה של המילוי על הצדפות ומטפטפים מעט מיץ לימון מעל.
מקרימים בתנור 4-5 דקות בחום גבוה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון