הוראות הכנה
מרכיבים
600 מ"ל חלב
1 כף סוכר
90 גרם שוקולד מריר
קמצוץ קינמון טחון
קמצוץ פלפל אנגלי טחון
90 מ"ל רום
90 מ"ל ברנדי או קלבדוס
קליפה מגוררת דק מ 1/2 לימון
1 כוס קרח כתוש
אופן ההכנה
בסיר מחממים חלב, סוכר, שוקולד, קינמון ופלפל אנגלי. מערבבים תוך כדי חימום עד שהשוקולד נמס והתבלינים מתמוססים בנוזל. מצננים ומקררים.
* לפני ההגשה: בשייקר או בלנדר מערבלים את החלב עם רום, ברנדי, קליפת לימון וקרח כתוש. מגישים קר מאוד.
מגיש:
מקור: מתוך הספר Chocolate Ultimate של פטריסיה לוסדה, בהוצאת .DK
שתף את המתכון