הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים
1 חבילה מקרוני
מלח
לתערובת
½ ק"ג בשר טחון
1 בצל
1 חופן צנוברים קלויים
3 עגבניות בשלות/ 3 כפות רסק עגבניות
קמצוץ סוכר
1 1/2 כפיות מלח
1 כף פלפל שחור טחון גס
10 עלי בזיל קצוצים
10 עלי אורגנו קצוצים
3 עלי נענע קצוצים
4 שיני שום כתושות
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.מבשלים את המקרוני בהרבה מי מלח עד שהם עשויים.
מסננים.
2.בסיר משחימים את הבצל בשמן, מוסיפים את הבשר
הטחון, מאדים עד שגונו של הבשר משתנה.
3.קוצצים את העגבניות הקלופות או את רסק העגבניות,
המלח והסוכר. הבזיל האורגנו והצנוברים
4.מבשלים על אש קטנה במשך 15 דקות. מתקנים את הטעם
ומוסיפים קמצוץ פלפל.
5.בכלי אפיה משומן עורכים שכבה של מקרוני, מפזרים
מחצית הכמות של תערובת הבשר. עתה מפזרים את
המחצית השניה של המקרוני ואת תערובת הבשר הנותרת.
6.אופים בתנור בחום בינוני עד שהשכבה העליונה
מזהיבה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
|
|
|
|