הוראות הכנה
מרכיבים
1.3 ק"ג בשר עגל טחון
½ כוס שמן חמניות
1בצל גדול קצוץ
3 עגבניות גדולות קוביות
½ פלפל אדום קצוץ
3 כפות רסק עגבניות
1 גזר קצוץ
100 גר` קמח
3 ביצים
מלח לתיבול
פלפל שחור גרוס
פפריקה אדומה לתיבול
3 תפו``א בינוניים חתוכים לקוביות
חופן פטרוזיליה
צ`ובריצה לתיבול
מים
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בשמן חם . מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
מוסיפים את הגזר ,הפלפל ורסק העגבניות ומערבבים.
מוסיפים את הבשר הטחון, יוצקים מעט מים ומערבבים היטב לספיגת הרוטב.
מוסיפים תפוחי האדמה ויוצקים עוד ½ כוס מים. מערבבים היטב ומוסיפים את
העגבנייה והפטרוזיליה. בוזקים פפריקה וצ`ובריצה ומערבבים שוב.
להכנת הבשמל - טורפים את הביצים עם הקמח, ומוסיפים תוך כדי ½ כוס מים בהדרגה.
מעבירים את הבשר המטוגן לתבנית אפיה, יוצקים מעל את רוטב הבשמל
ואופים בתנור בחום גבוה כ- 20 דקות .
מגיש:
מקור: טעמים
שתף את המתכון