הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות מחית אננס
1 כף מחית בננה
3 כפות תמצית ווניל
קורט קינמון
חצי כפית מיץ ליים
2 חלבונים
קורט מלח
60 גרם סוכר
6 כפות שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את מחית הבננה, מחית האננס, תמצית הווניל והקינמון. מוסיפים את מיץ הליים. בקערה נפרדת טורפים את החלבונים עם המלח עד לקבלת מרקם יציב ואוורירי. מוסיפים את הסוכר באיטיות תוך כדי הקצפה וממשיכים להקציף עד לקבלת מרקם יציב ונוקשה. מקפלים פנימה את השמנת הזהירות. את התערובת הזאת מקפלים בזהירות לתערובת הפירות. מעבירים את התוצר לקערות הגשה אישיות ומכניסים למקרר לשלוש עות לפחות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון