הוראות הכנה
מרכיבים
4 חלמונים
3 כפות סוכר
2 כפות ברנדי תפוחים
14 גרם ג'לטין
1/4 כוס מים רותחים
1 קופסה (560 גרם) רסק תפוחים ממותק
1 מיכל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מקציפים את החלמונים עם הסוכר והברנדי, לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. ממיסים את הג'לטין במים, מוסיפים לחלמונים דרך מסננת רשת צפופה ומערבבים. מוסיפים את רסק התפוחים ומערבבים.
מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. מערבבים עם תערובת רסק התפוחים. יוצקים לתבנית ומקררים במקרר במשך יממה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון