חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוקפץ סיני עוף וירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוקפץ סיני עוף וירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 שניצלים פרוסים לקוביות
2 גזרים גדולים
2 ברוקולי
1 גמבה
1/2 כרוב
1/2 חבילת נבטים
1/2 קופסת תירס
1/2 קופסת פטריות
200 גרם נודלס
4 שני שום
שורש זנגביל קטן
מלח
שמן
רוטב סויה
יין לבן
אופן ההכנה
חותכים את הירקות לפרוסות דקות, את הברוקלי חותחים לפרחים קטנים ללא הגבעולים.
פורסים את השום והזנגביל לפרוסות דקות ומטגנים קלות בסיר גדול עם שמן, רוטב סויה ויין.
מטגנים את פרוסות העוף וכאשר עם מוכנות מוציאים לצלחת.
מוסיפים את הגזר וממשיכים לטגן עד שהוא מתחיל להתרכך.
מוסיפים את הגמבה וממשיכים לטגן עד שגם היא מתרככת.
מוסיפים את הברוקלי וממשיכים לטגן עד שגם היא מתרככת.
מוסיפים את התירס והפטריות ומבשלים עוד כ-2 דקות.
מוסיפים את העוף שטוגן קודם לכן ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים את הנבטים והכרוב ומכסים את הסיר, מערבבים מידי פעם עד שהכרוב מתרכך.
מבשלים את הנודלס לפי ההוראות שעל האריזה ומוסיפים לסיר.
מבשלים תוך כדי עירבוב עוד כ-5 דקות והמנה מוכנה.
בתאבון !
מגיש: smilo
מקור:
שתף את המתכון