הוראות הכנה
מרכיבים
2 שניצלים פרוסים לקוביות
2 גזרים גדולים
2 ברוקולי
1 גמבה
1/2 כרוב
1/2 חבילת נבטים
1/2 קופסת תירס
1/2 קופסת פטריות
200 גרם נודלס
4 שני שום
שורש זנגביל קטן
מלח
שמן
רוטב סויה
יין לבן
אופן ההכנה
חותכים את הירקות לפרוסות דקות, את הברוקלי חותחים לפרחים קטנים ללא הגבעולים.
פורסים את השום והזנגביל לפרוסות דקות ומטגנים קלות בסיר גדול עם שמן, רוטב סויה ויין.
מטגנים את פרוסות העוף וכאשר עם מוכנות מוציאים לצלחת.
מוסיפים את הגזר וממשיכים לטגן עד שהוא מתחיל להתרכך.
מוסיפים את הגמבה וממשיכים לטגן עד שגם היא מתרככת.
מוסיפים את הברוקלי וממשיכים לטגן עד שגם היא מתרככת.
מוסיפים את התירס והפטריות ומבשלים עוד כ-2 דקות.
מוסיפים את העוף שטוגן קודם לכן ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים את הנבטים והכרוב ומכסים את הסיר, מערבבים מידי פעם עד שהכרוב מתרכך.
מבשלים את הנודלס לפי ההוראות שעל האריזה ומוסיפים לסיר.
מבשלים תוך כדי עירבוב עוד כ-5 דקות והמנה מוכנה.
בתאבון !
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון