הוראות הכנה
מרכיבים
שמן
1 שקית נודלס של "אסם"
4 נתחי חזה עוף - חתוכים לרצועות
רוטב תאילנדי של "אסם"
רוטס סויה.
חצי שקית של ירקות מוקפאים למוקפץ- "סנפרוסט"
אופן ההכנה
1)לחמם כ-7 דקות במים רותחים את הנודלס עם כפית מלח וקצת שמן.(כמו שמחממים מקרוני)
2)לחמם שמן בווק - כשהשמן חם לשפוך לתוכו את הירקות של "סנפרוסט" .מקפיצים את זה 2 דקות.
מוסיפים את הבשר . להוסיף קצת מים מדי פעם שלא ידבק . להוסיף קצת סויה רגיל ולהוסיף קצת יותר מהרוטב תאלנדי.
3)קצת לפני שהבשר מוכן להוסיף את הנודלס ולהוסיף עוד מהרוטב תאילנדי וגם מהסויה .
טיפ : לא למלא את הווק לגמרי ,אלה לעשות את כל הפעולה פעמיים .חצי כמות מכל דבר בכל פעם .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון