חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוקפץ עם נודלס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוקפץ עם נודלס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
שמן
1 שקית נודלס של "אסם"
4 נתחי חזה עוף - חתוכים לרצועות
רוטב תאילנדי של "אסם"
רוטס סויה.
חצי שקית של ירקות מוקפאים למוקפץ- "סנפרוסט"
אופן ההכנה
1)לחמם כ-7 דקות במים רותחים את הנודלס עם כפית מלח וקצת שמן.(כמו שמחממים מקרוני)
2)לחמם שמן בווק - כשהשמן חם לשפוך לתוכו את הירקות של "סנפרוסט" .מקפיצים את זה 2 דקות.
מוסיפים את הבשר . להוסיף קצת מים מדי פעם שלא ידבק . להוסיף קצת סויה רגיל ולהוסיף קצת יותר מהרוטב תאלנדי.
3)קצת לפני שהבשר מוכן להוסיף את הנודלס ולהוסיף עוד מהרוטב תאילנדי וגם מהסויה .
טיפ : לא למלא את הווק לגמרי ,אלה לעשות את כל הפעולה פעמיים .חצי כמות מכל דבר בכל פעם .
מגיש: a1_shay
מקור:
שתף את המתכון