הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק'ילו פרגיות עוף
1 גמבה אדומה
1 פלפל ירוק
1 פלפל צהוב
1 בצל
2 שיני שום
1 פלפל ירוק חריף
1 קופסא תירס
1 קופסא פטריות
חצי כוס רוטב סויה
שמן תירס
חצי חבילה מרגרינה
פפריקה
תבלין עוף
פלפל שחור
מלח
תבלין סטיק
אופן ההכנה
מנקים הפרגיות, חותכים לחתיכות קטנות ושמים כפית מלאה פפריקה, תבלין עוף ותבלין סטיק. טוחנים שתי שיני שום ושמים על הפרגיות מערבבים ביחד. אחרכך שמים במחבת עם חצי חבילה מרגרינה ומשאירים עד שהוא נהיה רך ומוכן לאכילה. בינתיים חותכים את הגמבה והפלפלים ומטגנים. מוצאים את הפלפלים מהמחבת . מטגנים את הפלפל החריף ושמים בצד. מחבת עם קצת שמן תירס (כף) פורסים בצל לרצועות ומטגנים עד שנהיה זהוב. מוסיפים את התירס והפטריות מערבבים כחמש דקות אחרכך מוסיפים את הגמבות ו הפלפל המטוגנים ומערבבים ביחד. מוסיפים את הפרגיות ומערבבים ביחד .מוסיפים תצי כוס רוטב סויה מתבלים במלח פלפל שחור לפי הטעם ומוסיפים תבלין עוף , פפריקה ותבלין סטיק על כל הירקות עם הפרגיות . מבשלים כעשר דקות ולאחר מכן אוכלים ובתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון