חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוקפצים עם חזה עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוקפצים עם חזה עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 חזה עוף
1/2כרוב לבן
4 גזר
3 פלפלים צבעוניים
נבטים
2 בצלים גדולים
פטריות
שום כתוש
(אפשר להוסיף כל ירק קשה אחר)
רותב חמוץ מתוק או צילי חריף
טאבסקו
נודלס
אגוזים קצוצים
אופן ההכנה
מבשלים את הנודלס במים עד שמוכנים.
חותכים את כל הירקות למקלות קטנים
מטגנים את החזה חצי טיגון
מחממים ווק אם אין אפשר בסיר עמוק.
ומוסיפים שמן ואת כל הירקות מהקשה והיבש יותר לרך והרטוב יותר שמקפיצים כשתי דקות בין כל ירק לירק.
בסוף מוסיפים את החזה הנודלס הטאבסקו לפי הטעם והרוטב הרצוי ומקפיצם כמה דקות נוספות
עד שהחזה מוכן.
לפני ההגשה אפשר לפזר מעל כל סוג של אגוזים קצצוים.
מגיש: דורון וייס
מקור:
שתף את המתכון