הוראות הכנה
מרכיבים
20 שרימפסים גדולים טייגר
1 פלפל אדום מתוק
1 עגבניה
1/2 קופסא חלב קוקוס
פלפל חריף טרי
שמן
אורז לבן
שעועית שחורה מבושלת
פרופה
שמן צ'ילי חריף
אופן ההכנה
קוצצים את הפלפלים והעגבניות. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הפלפלים. מוסיפים עגבנות. מטגנים עוד דקה ומוסיפים את חלב הקוקוס והפלפל החריף. מוסיפים את השרימפסים ומבשלים עד שהם מקבלים צבע אדום. מגישים חם מאוד, עם אורז , שעועית שחורה מבושלת, פרופה ורוטב חריף .
מגיש:
מקור: ברזיל - אשתי
שתף את המתכון