חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"מוקקה" שרימפס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אשתי מבשלת מנה זו בארועים מיוחדים
"מוקקה" שרימפס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אשתי מבשלת מנה זו בארועים מיוחדים
הוראות הכנה
מרכיבים
20 שרימפסים גדולים טייגר
1 פלפל אדום מתוק
1 עגבניה
1/2 קופסא חלב קוקוס
פלפל חריף טרי
שמן
אורז לבן
שעועית שחורה מבושלת
פרופה
שמן צ'ילי חריף
אופן ההכנה
קוצצים את הפלפלים והעגבניות. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הפלפלים. מוסיפים עגבנות. מטגנים עוד דקה ומוסיפים את חלב הקוקוס והפלפל החריף. מוסיפים את השרימפסים ומבשלים עד שהם מקבלים צבע אדום. מגישים חם מאוד, עם אורז , שעועית שחורה מבושלת, פרופה ורוטב חריף .
מגיש: gilai
מקור: ברזיל - אשתי
שתף את המתכון