הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
400 גרם בצק עלים איכותי
1 בצל יבש
3 כפות שמן זית
500 גרם בשר טחון גס
מלח ופלפל
1/2 כפית כמון
שני תרמילי הל
ביצה- את החלמון מוסיפים לעיסה ואת החלבון מורחים על הבצק
כוס פירורי לחם
אופן ההכנה
החומרים:
400 גרם בצק עלים איכותי
1 בצל יבש
3 כפות שמן זית
500 גרם בשר טחון גס
מלח ופלפל
1/2 כפית כמון
שני תרמילי הל
ביצה- את החלמון מוסיפים לעיסה ואת החלבון מורחים על הבצק
כוס פירורי לחם
אופן הכנת המילית
מקצצים את הבצל ומטגנים אותו בשמן. מטגנים גם את הבשר רק עד שישחים קלות.
מפוררים את הבשר בעת הטיגון .
שמים בקערה את תערובת הבצל והבשר, מוסיפים את התבלינים
לפי טעם (יש לזכור שבבשר הטחון יש כבר מלח)מוסיפים חלמון
ופירורי לחם מערבבים היטב.
מרדדים את הבצק, מניחים על הבצק את תערובת הבשר שבקערה
ומקפלים את הבצק. מורחים מעט חלבון להדבקת שולי הבצק.
מורחים את פני הבצק בחלבון.
אופים כ-35 דקות בערך בחום 175 מעלות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון